Сьогодні, 20 серпня, близько 3-ї години ночі в місті Сарни на вулиці Ковельській інспектори помітили водія, який керував мотоциклом без мотошолома. Патрульні зупинили транспортний засіб.

Під час перевірки документів інспектори виявили в керманича явні ознаки алкогольного сп’яніння. На пропозицію поліцейських пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння на місці, у встановленому законом порядку, порушник дав згоду. Громадянин також погодився з результатом алкотестера "Драгер", який показав результат 3.23 проміле.

Надалі, з метою уникнення відповідальності, чоловік кілька разів пропонував поліцейським неправомірну вигоду, а саме грошові кошти в сумі 300 доларів США. На неодноразові попередження інспекторів щодо кримінальної відповідальності за такі дії 20-річний водій не реагував.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На керманича патрульні склали протокол ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння) та винесено постанову ч.1 ст.126 КУпАП (водій не мав при собі посвідчення водія відповідної категорії та свідоцтва про державну реєстрацію транспортного засобу).

Читайте також: у  Рівному затримали чоловіка, який обікрав ресторан

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber