Фото ілюстративне
Це питання обговорювали депутати під час чергового засідання у міській раді.

Як повідомляє ЧаРівне , згідно з планом, який ухвалив виконком на 2020 рік планують "привести розміри тарифів до розміру економічно обґрунтованих витрат, пов’язаних з наданням послуг з перевезення пасажирів". Це фактично означатиме підняття ціни на проїзд як на тролейбуси, так і на маршрутний транспорт.

Ми може й піднімати не будемо. Якщо ми виконаємо план (надходжень до бюджету - автор), то точно не піднімемо. Але якщо не виконаємо план, то доведеться піднімати. І Зеленський буде піднімати, і прем'єр-міністр буде піднімати. - прокоментував Володимир Хомко.

Втім, школярі та студенти платитимуть у громадському транспорті лише 50% від вартості проїзду, повідомляє 7Днів. Втім таку пільгу матимуть лише рівняни. Спеціальний тариф введено виключно для молоді та дітей, що мешкають і навчаються саме в Рівному.

– За свої гроші возити чужих дітей ми не будемо. Якщо якась сільська рада перерахує нам кошти, то і їхніх возитимемо за пів ціни,– наголосив міський голова Володимир Хомко.– Пільг надекларовано більше, ніж держава в змозі оплатити. Тож це питання необхідно переглянути. У жодній державі немає стільки пільговиків, як у нас.

Читайте також : У Рівне раді депутат Назарій Загоровський склав свої повноваження