гу дснс
21 лютого о 15:53 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у місті Рівне по вулиці Київській за участю легкового автомобіля Opel Astra та Chevrolet.

На місце події було направлено рятувальників 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

Надзвичайники зняли клеми з акумуляторів та змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги.

До прибуття рятувальників двох постраждалих було передано працівникам швидкої медичної допомоги. Усі обставини даної пригоди встановлює поліція. Для надання допомоги було залучено три одиниці спецтехніки ДСНС та десять рятувальників. 

Як повідомили поліція, 

Встановлено, що водій автомобіля «Chevrolet Aveo» 21-річний рівнянин виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем «Opel Astra» під керуванням 64-річного жителя Рівного.

Внаслідок ДТП травмувалося двоє осіб. У водія «Chevrolet» медики діагностували перелом ключиці та госпіталізували до лікарні. У нього відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння, втім за зовнішніми ознаками він був тверезий.

Сьогодні, 22 лютого, до лікарні звернувся і водій автомобіля «Opel». У нього медики виявили закритий перелом зап’ястя. Після надання медичної допомоги чоловіка відпустили.

Також у салоні цієї ж іномарки перебувала дружина керманича та син. Жінку оглянули на місці події, а чоловіка – у лікарні. Обох відпустили, адже травм не виявили. 

За фактом ДТП триває досудове розслідування.

Читайте також: Жителі Рівного хочуть освітлений пішохід