Трагічний інцидент в обласному центрі трапився вчора, 17 березня.

Нагадаємо, що вчора у Рівному, лікарі швидкої медичної допомоги повідомили до поліції про те, що на вулиці Вербова вони констатували смерть дитини віком близько місяця.

До теми: у Рівному мати вбила свою дитину? (ФОТО+ОНОВЛЕНО)

Правоохоронці встановили, що 21-річна уродженка Запоріжжя приїхала у Рівне здобувати вищу освіту. Закінчивши ВНЗ, залишилася жити у квартирі 26-річного співмешканця та його матері.

Жінка завагітніла, однак у листопаді торік захворіла. Рівне нські лікарі діагностували у неї гострий герпетичний менінгоенцефаліт. За наслідками хвороби, у вагітної виникли психічні розлади, тож вона проходила відповідне лікування.

Читайте ще: у Рівному бабуся вбитої дитини розповіла, що могло стати причиною трагедії (ЕКСКЛЮЗИВНЕ ВІДЕО)

Також відомо, що в січні цьогоріч у 21-річної жінки стався рецидив. Народивши в Івано-Франківську 15 лютого дівчинку, породілля там же і проходила лікування у психоневрологічній лікарні, звідки була виписана третього березня.

Вчора ввечері 26-річний чоловік вийшов із квартири, щоб винести сміття та набрати з підвалу картоплі. Коли повернувся, виявив свою дитину мертвою і одразу викликав «швидку». На жаль, медики лише констатували смерть немовляти, яка настала внаслідок ножового поранення шиї, що нанесла 21-річна мати.

Поліцейським жінка не могла адекватно пояснити, що сталося і чому так вчинила, та не змогла навіть пригадати, що робила впродовж дня.

21-річну жительку Рівного затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом умисного вбивства малолітньої дитини слідчі розпочали досудове розслідування.

Вирішується питання про повідомлення жінці про підозру та обрання запобіжного заходу. У рамках кримінального провадження тривають слідчі дії, зокрема і щодо призначення психіатричної експертизи підозрюваній.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber