Багато учасників змагань нагороджені відзнаками ДСНС України за подвиги, виявлені при ліквідації пожеж і порятунку людей.

Пожежно-прикладний спорт – це особливий вид спорту, який є обов’язковим додатком до професії. У ньому беруть участь не професійні спортсмени, а пожежники – рятувальники, які щодня несуть бойове чергування, гасять пожежі, рятують людей, надають допомогу у різних надзвичайних ситуаціях.

24 травня відбулися змагання з пожежно-прикладного спорту серед підпорядкованих підрозділів Головного управління ДСНС України у Рівне нській області.

У змаганнях приймали участь понад 120 рятувальників з 22 команд районних та міських підрозділів пожежно-рятувальної служби області. Було декілька етапів змагання: подолання 100-метрової смуги з перешкодами, підйом по штурмовій драбині на 3-й поверх навчальної башти, пожежна естафета та оперативне розгортання. 

Читайте також: У Рівному презентували марки "Легенди рівненського спідвею" (ФОТО)  

За результатами змагань з усіх видів, перше загальнокомандне місце та звання чемпіона області завоювала команда рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне . Друге місце вибороли рятувальники пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення, а третє почесне місце посіла команда спортсменів-вогнеборців з 18-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Здолбунів.

Також на свято пожежного спорту рятувальники запросили учнів місцевих загальноосвітніх шкіл. Діти могли відчути себе справжніми рятувальниками одівши форму вогнеборців та долавши перепони.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber