1 травня на стадіоні "Мототрек" відбудеться кваліфікаційний раунд особистого чемпіонату Європи SEC.

Відомо, що на стадіоні нарізатиме кола переможець Speedway European Championship (SEC) 2017 Анджей Лєбєдєв.

 

До слова, латвійський гонщик розпочав свою переможну ходу саме у Рівному. Вперше в житті стартувавши у міжнародних змаганнях, Анджей одразу став їх переможцем. Це відбулося у 2010 році, коли гонщик клубу "Локомотив" (Даугавпілс) завоював перше місце у ІІІ-му Меморіалі Олександра Коршакова. В подальшому Лєбєдєв неодноразово стартував у Рівному, зокрема у фіналі чемпіонату Європи серед пар 2012 (підсумкове 2-е місце у парі з Кястасом Пуоджуксом) та товариській зустрічі рівненського клубу MIR проти "Локомотиву".

Окрім екс-чемпіона Європи до Рівного прибудуть не менш імениті гонщики.

Від Чехії стартуватимуть Йожеф Франц (чемпіон Чехії в особистому заліку 1998, 1999, 2000) та Ондрей Сметана (призер "Кубку Незалежності України" 2017 р. у Рівному).

Читайте також: у Рівному готуються до відкриття спідвейного сезону

Фінляндію представлятиме спортсмен 2-лігової "Ванди" (Краків) Теро Аарніо (4-разовий призер чемпіонатів Фінляндії в особистому заліку серед юніорів: двічі золото - 2004, 2005, двічі бронза - 2002, 2003; та 5-разовий призер чемпіонатів Фінляндії серед дорослих: одне срібло та чотири бронзи);

Франція буде представлена гонщиком, який стартує як на довгому, так і на класичному треці, Дімітрі Берже (бронзовий (2015) та срібний (2018) призер чемпіонату світу зі спідвею на довгому треці).

Україну у Рівному представлятимуть багаторазовий призер чемпіонатів Європи Андрій Карпов та дворазовий володар Кубку Масес Марко Левішин.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber