Не змогли врятувати. У Рівному від кору померла 9-річна дівчинка. Смерть дитини констатували у п'ятницю, 15 березня. Її Звали Марина, родом із Березнівщини. Коли дитина поступила до обласної лікарні та чому врятувати її так і не вдалося дивіться далі.

Ось у цій палаті близько двох тижнів перебувала на інтенисивному лікуванні 9-річна Марина. 1 березня вона потрапила в обласну дитячу лікарню. Практично весь час дівчинка була підключена ось до цього апарату, штучної вентеляції легень. До того перебувала у Березнівській ЦРЛ у важкому стані із діагнозом двобічна пневмонія перед диструкція легень.

Кір у дитини лікарі діагностували 5 березня в обласній дитячій лікарні після відповідних досліджень.

Марина родом з села Великі Селища Березнівського району. У класі, де вона навчалася, діти хворіли на кір. Однак у дівчинки перебіг захворювання був нетиповий, кажуть лікарі.

Читайте також: рівнянці Анастасії Романюк терміново потрібна допомога

Щеплення від кору у дитини було, однак чи справжнє чи ні, медики сказати точно не можуть.

Померла дівчинка у п'ятницю 15 березня. До слова, у цьому році в області зафіксовані три летальних випадки від кору. Всього нещеплених на Рівне нщинрі дітей більше 13-ти тисяч. З початку цього року на кір захворіло більше двох тисяч людей.

Щеплення від кору згідно графіку роблять в рік та 6 років. На сьогодні вакцини вистачає. Медики закликають батьків не нехтувати здоров'ям своїх дітей і вчасно звертатися за допомогою.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber