"Різдвяне Диво" на Щасливому відсвяткували 8-го січня. Рівняни та гості міста співали колядки, брали участь у конкурсах та насолоджувались неймовірними феєрверками.

Відкрили свято маленькі рівняни і ще о 15-ій годині поблизу ТРЦ "Happy Mall". Вони мали можливість заколядувати на сцені та отримати за це смачні подарунки.

"Нам постійно щастить із погодою і не перший рік ми робимо так, що з самого ранку сцена працює, щоб спочатку запросити діток маленьких. Всі мешканці мали можливість привести своїх дітей, щоб вони могли поспівати на професійній сцені. Батьки і діти щасливі. Сьогодні у нас великий акцент на церковні співи, на народні варіанти", - розповів організатор Павло Дмитришин.

Вперше у Рівному пролунав музичний феєрверк у супроводі всесвітньо відомого твору композитора Миколи Леонтовича – "Щедрик".

Возможно, это изображение (человек, ребенок, стоит и на открытом воздухе)

Впродовж різдвяного святкування присутні брали участь у конкурсах. Діти із задовленням катались на атракціонах, а ввечері присутніх чекала святково-розважальна програма: виступ дитячого хочу із 23-х учасників, гурту "Родічі", "Ґудзик Бенду", "Лісової пісні", гурту "Баби", співачки Євангеліни Шмідт, церковного хору "Анафора", учасниці "Голосу країни" Галини Куришко та діджея.

Під час "Різдвяного дива" було не тільки весело, а й смачно. Гості мали змогу придбати різні смаколики, глінтвейн або ж вуличну їжу. Метою святкування була і благодійність. Усі охочі могли фінансово допомогти Дані Прадунець. Дівчинка вже понад півроку бореться з спінальною м'язовою атрофією. 

На свято завітав і секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян. Для житлового комплексу "На Щасливому", який і виступив організатором, такі дійства вже традиційні - все аби створити для його мешканців можливість весело, цікаво та по-сімейному проводити новорічні свята. Усі вони - благодійна ініціатива Романа Куриса. 

 

Читайте також: Вишитий фоліант рівненської майстрині став світовим рекордом.