Повернувся з війни у відпустку, а загинув під колесами автомобіля. У Рівному п'яний водій збив військового, а сам намагався втекти. Залишив помирати чоловіка на дорозі. Правоохоронці наздогнали втікача. Останній почав погрожувати зв'язками та розмахувати посвідченням помічника екс-депутата Рівненської облради. До того ж виявився нетверезим. Алкоголь в крові у кермувальника перевищував норму у 10 разів.

27-річний Артем з Костополя служив в Збройних силах України. На свята приїхав додому. Новорічну ніч святкував у Рівному. Та в ніч з 1 на друге січня потрапив під колеса автомобіля. Аварія сталася на вулиці Соборній. Військовослужбовець переходив дорогу у забороненому місці, де його на шаленій швидкості збив автомобіль "АУДІ". За кермом перебував 24-ох річний житель села Бармаки. Він був напідпитку. Водій не зупинився щоб допомогти потерпілому. Момент аварії побачили патрульні. Вони наздогнали втікача та затримали. В салоні авто перебував і пасажир.

Сестра Артема розповідає, її брат останні 8 місяців був на передовій у зоні ООС. Повернувшись з фронту відпочивав у Рівному, а коли на ранок не повернувся, рідні забили на сполох. Перевіряючи де він міг бути, дізналися, що їхнього Артема доставили до лікарні з численними травмами.

Артем так і не прийшов до тями. У Збройних силах України відслужив майже 10 років, а за кілька днів мав повертатися на фронт. Сусіди кажуть, це горе для усіх.

Винуватця ДТП у його селі характеризують позитивно. Кажуть, не помічали, щоб хлопчина зловживав спиртними напоями, до того ж він активно займався спортом. Посвідчення помічника депутата, яке той показував копам в ніч аварії, виявилося не дійсним. Сьогодні, 4 січня підозрюваному обрали запобіжний захід. Наступні 2 місяці він проведе в СІЗО, без права внесення застави. Під час суду, молодик визнав свою провину, але не пам'ятає усіх обставин аварії, оскільки каже - був у шоковому стані.

10 років в'язниці - такий термін загрожує підозрюваному, якщо його вину доведуть.

Читайте також: Взяли під варту: винуватець смертельної ДТП у Рівному проведе два місяці у СІЗО