11 вересня близько 22-ї години, патрульні отримали виклик, в якому небайдужий громадянин повідомив, що на вулиці Млинівській в автомобілі Mercedes-Benz знаходиться водій в стані алкогольного сп’яніння.

Прибувши на вказане місце інспектори виявили ДТП без потерпілих. Поліцейські встановили, що керманич транспортного засобу Mercedes-Benz не був уважний, не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечну швидкість та здійснив наїзд на перешкоду (тротуар та дорожній знак).

При спілкуванні у водія патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Керманичу запропонували пройти перевірку і він погодився. Результат — 5.00 проміле. На чоловіка склали протоколи за ст. 124 КУпАП (вчинення ДТП) та ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування в стані сп’яніння).

Читайте також: Після ДТП на Рівне нщині помер пішохід 

Згодом, патрульні отримали інформацію, що на вулиці Соборній відбулася дорожньо-транспортна пригода за участю транспортних засобів Mazda та Богдан. Водій авто Mazda не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції в результаті чого прийняв праворуч, не дотримався безпечного інтервалу та допустив зіткнення з автобусом Богдан який здійснив наїзд на металеве огородження. На керманича транспортного засобу Mazda інспектори склали протокол за ст. 124 КУпАП.

За нічну зміну патрульні виявили 5 водіїв, що керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння.  

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber