Учора, 27 лютого пройшла зустріч з патрульними та представниками ОСББ в Управлінні патрульної поліції

У Рівному набирає обертів продаж наркотичних засобів через інтернет, де немає продавця, лише адреса та фото місця, де шукати.

Товар потенційні покупці замовляють онлайн. Тож затримати дилера стає дедалі складніше.

Десятки телеграм каналів, чат-ботів та інтернет-магазинів масово рекламують на парканах, у підземних переходах і в житлових будинках.

"Оперативники підрозділу активно працюють з цим видом збуту наркотиків. Так, поліцейські викрили групу зловмисників, які збували нарковмісні речовини через телеграм-канали, на території Тернополя та Рівного", — зазначив Віктор Поздняков.

Крім того, 24 лютого у результаті проведених розшукових заходів і слідчих дій, завдяки чіткій взаємодії патрульних поліцейських та оперативників управління протидії нарзлочинності Рівне нської області вдалося викрити протиправну діяльність 21-річного одесита на збуті наркотичних засобів.

Читайте також: У Радивилові раніше судимого крадія взяли під варту 

Вартість вилучених у нього наркотиків за цінами «чорного» ринку становить близько трьох мільйонів 200 тисяч гривень.

Утім боротьба із такими інтернет ресурсами є досить складною, тому Віктор Поздняков запропонував об’єднати зусилля громадськості і правоохоронців у боротьбі з розповсюдженням наркотиків та ініціювати керівникам ОСББ спільні з активістами рейди щодо усунення надписів на стінах.

Адже чим раніше буде виявлена нова «реклама», тим ефективнішими будуть дії правоохоронців.

І вже на сьогодні запланований рейд по місту за участю громадськості аби замалювати адреси телеграм-каналів.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber