Гонки на мініавтомобілях. У Рівному стартували обласні змагання із автомодельного спорту. Це уже 29-ті змагання. Наразі у них беруть 48 школярів з усієї області. Як розпочали свій перший день перегонів учасники, бачили наші журналісти.

26 метрів довжини та чотири доріжки. У Рівному розпочалися змагання з автомодельного спорту. Змагатися будуть 48 учасникі з області. Всього сформовано 13 команд. Найменшому учаснику 9 років, найстаршому 18. Діти впевено керують своїми модельками. Це Дмитро займається тільки місяць, але вже вирішив спробувати свої вміння у змаганнях.

Дивіться також: "Бейбі-бум". Рівне нщина лідирує щодо народжуваності? (ВІДЕО) 

Модельки хлопці складають самостійно із деталей, в Артема їх аж десять. До слова стільки ж хлопець і займається автомодельним спортом, за плечима у нього чимало змагань.

Напруга на трасі має бути не більше як 16 вольт. У Рівному це уже 29 змагання. За звання кращого борються в чотирьох класах.

Результати змагань будуть відомі завтра, переможці страшої групи поїдуть на всеукраїнські змагання до Дніпра, менші учасники поїдуть до Луцька.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber