Рівне попрощалося із Героєм України, прикордонником Артемом Супруном. Йому було лише 23. Під час несення служби на передовій у Запорізькій області серце хлопця зупинилося. Сьогодні з Артемом прощались у Рівному.

На площі біля покровського собору збираються люди. Тут сьогодні відбулась громадська панахада та прощання з прикордонником 23-річним Артемом Супруном.

Близькі та друзі розповідають, Артем пішов слідом за мрією батька. Чоловік хотів, аби його сини стали військовими. Після навчання у Рівненській українській гімназії, та економіко-правовому ліцеї, хлопець вступив у Острозький ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. По закінченню обрав прикордонну академію імені Богдана Хмельницького.

Після заупокійної служби у Покровському соборі Артема повезли на кладовище нове, аби там востаннє попрощатися з молодим захисником України.

Амбітний, життєлюбний, веселий - саме таким згадують старшого лейтенанта Артема Супруна близькі та друзі. А його вчителька Тетяна Остапіна згадує його ще п'ятикласником в українській гімназії.

Мама Артема, Надія розповідає, її син з самого дитинства цікавився всім дещо глибше ніж його однолітки. Був допитливим та щирим.

Війна принесла у наші життя жахи, які може не витримати навіть сильне серце захисника на передовій. Близькі та друзі Артема Супруна запевняють будуть завжди пам'ятати свого товариша, який гордо боронив свою країну на передовій.

Читайте також: У Рівному сьогодні попрощалися з прикордонником, який помер на передовій