У Рівному попрощалися із начальником служби рухомого складу Рівнеелектроавтотрансу. Олег Устинов корінний рівнянин, який все життя віддав на служіння Рівненській громаді та її жителям. І хоча чоловік був на важливій посаді в місті, все ж не злякався та пішов на війну. Але на жаль, повернувся додому у труні. Його прощання на Майдані Незалежності було особливим.

Під сигнал тролейбусів, які віддають останню шану своєму колезі, у Рівному прощалися із Олегом Устиновим. 50-річний чоловік був начальником рухомого складу "Рівнелектроавтотранс".

На КП “Рівнеелектроавтотранс” Олег Устинов влаштувався одразу після навчання. Тут пройшов всі щаблі кар’єрного росту.

З досвіду військової служби у 50-річного чоловіка були лише навчання, які проходив іще в часи військової кафедри. Та ховатися він не став, а пішов за своїм обов’язком.

Олег не розповідав родині, де саме проходить службу, місце дислокації постійно змінювалось. Та й проводити інженерні роботи під частими масованими обстрілами справа не з легких. Окрім того у нього як командира взводу було чимало й інших завдань та обов’язків.

50-річний старший лейтенант Олег Устинов загинув 23 жовтня під час виконання інженерних робіт внаслідок мінометного обстрілу в районі села Білогорівка Донецької області.

Попрощалися із Героєм на майдані Незалежності. Поховали його на кладовищі «Нове».

Читайте також: Воїн світла: у Рівному попрощалися з 54-річним сержантом Андрієм Тимошенком