Рівненські патрульні разом зі студентами та учнями провели флешмоб, присвячений 205-річчю видатного українського письменника Тараса Шевченка. Зачитували вірші, співали та провели ерудит-турнір " Чи знаєте ви Шевченка". Організатори запевняють, створили такий флешмоб для того, аби показати молодому поколінню, що твори відомого письменника, актуальні і досі.

Разом з студентами та школярами, рівненські патрульні зачитали твори відомого українського письменника Тараса Шевченка. Такий флешмоб присвятили до 205-річчя від дня його народження.

А для патрульного Сергія Смалька, Тарас Шевченко не лише улюблений письменник, а й згадка про рідну землю. Оскільки, чоловік зростав на батьківщині відомого Кобзаря.

Вірші українського письменника Тараса Шевченка поліцейські не лише зачитували а й співали.

Читайте ще: на Рівне нщині весна розпочалася із Шевченка

Долучилися до флешмобу також і чимало студентів. Серед них іноземці. До прикладу, 16-річний Трухільйо Матіас. Він родом із Еквадора. Проте вже більше року проживає та навчається в Україні. Хлопець встиг вивчити не лише національну мову, а й ознайомився з творчістю Тараса Шевченка.

Рівнянка Наталія разом з друзями також долучилися до заходу присвяченого Тарасу Шевченку.

До слова, після читання віршів поліцейські влаштували для студентів та учнів вікторину. Запитання з біографії видатного Кобзаря. За кожну правильну відповідь учасників нагороджували смаколиками.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber