У Рівному на автовокзалі отруюють людей. Усе заради наживи. Невідомі втираються у довіру до пасажирів, пригощають напоями після яких останні втрачають свідомість. Люди приходять до тями в реанімації з отруєнням невідомою речовиною. Впродовж останніх двох тижнів таких випадків було вже чотири.

Одним з постраждалих є син Тетяни Маринич - Роман. Чоловік нині в реанімації. Вчора приїхав на автовокзал аби вирушити на роботу до Польщі. Там з ним познайомився невідомий чоловік, який і пригостив кавою.

Ввечері Романа без свідомості доправили до лікарні, - розповідає жінка.

Роман вже четвертий постраждалий, якого з центрального автовокзалу привезли до Рівненської обласної лікарні впродовж двох останніх тижнів. Перший випадок трапився 18 листопада. Жінка теж збиралася до сусідньої країни на заробітки.

Про четверий випадок отруєння невідомою речовиною пасажирів керівництво центрального автовокзалу знає. Говорять, зловмисники навряд чи полюють виключно на заробітчан.

У поліції говорять нині відомо про два випадки отруєння на автовокзалі. Правоохоронці розповідають, що ніби чоловік вживав алкогольні напої з невідомим, після чого опинився в лікарні.

Знають у правоохоронних органах і про першу постраждалу жінку.

За цим фактом теж розпочато кримінальне провадження. Проводиться розслідування і щодо причетності до цих злочинів одного кола осіб.

Читайте також: Цього тижня карантину вихідного дня на Рівненщині не буде