Не згідні із кадровою політикою. Декілька десятків працівників Березнівського держлісгоспу пікетували обласне управління лісового та мисливського господарства. Люди кажуть, не згідні із кадровою політикою, яку проводить головний очільник лісової галузі Рівненщини Віталій Сухович. Що вимагали та чи почули людей, дивіться далі.

Декілька десятків працівників Брезнівського держлісгоспу та інших лісових господарств приїхали до обласного управління лісового та мисливського господарства. Люди не згідні із кадровою політикою нинішнього очільника лісової галузі Рівне нщини Віталія Суховича. Мовляв, останній за два роки перебування на посаді звільнив з десяток директорів інших лісгоспів.

Поспілкуватися із головним лісником області пікетувальникам не вдалося. За словами, його заступника, той знаходиться на нараді. Натомість запевняють: ніяких кадрових рішень ще не приймали.

До теми:  у Рівному пікетують обласне управління лісового та мисливського господарства (ФОТО)

У людей інша думка: кажуть, на посаду директора Березнівського лісгоспу вже мають нову кандидатуру інженера Костопільського лісгоспу, прізвище якого Кльоп, який є племінником депутата обласної ради і бізнесмена, що займається деревообробкою.

Пікетувальники кажуть, якщо іх не почують в області, поїдуть до Києва.  

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber