У Рівному вирувала пожежа. Загорівся балкон на 7 поверсі багатоповерхівки. Все сталось вночі. У квартирі проживає молода сім'я з дитиною. Кажуть, взяли необхідні речі і почали тікати на вулицю. Згадали, що забули кота. Господар повернувся по нього у задимлене помешкання. Чим все закінчилось, розповість Юрій Чорнобривець.

Це пані Галина, яка саме прибирає у квітнику шматочки скла та шиферу, які падали з палаючого балкону. Напередодні тут сталася пожежа. Загорівся балкон однієї з квартир сьомого поверху, коли усі люди в будинку полягали спати.

Погорільці розповідають, полягали спати як завжди, а прокинилуся через те що у кімнаті було надто яскраво, хоча за вікном вже була ніч. А далі події розвивалися, як в тумані.

Та вже згодом коли людей вивели на вулицю, рятувальники повідомили, що чоловік знаходиться поруч з котом на руках. Сусіди, кажуть чоловік вчинив героїчно. Адже не кожен повертався би в у задимлене та палаюче приміщення, щоб врятувати свого домашнього улюбленця.

Пожежники загасили полум'я та не дали йому охопити квартиру зсередини. На самому ж балконі згоріло вікно, меблі та домашні речі. Також згоріла побутова техніка, яка знаходилася в квартирі.

Точно причину займання встановлюють фахівці. Самі ж люди як проживають у будинку кажуть, що тієї ночі був сильний вітер і можливо чийсь недопалок потрапив на балкон, який і спричинив пожежу.

Читайте також: На Рівненщині пожежі в екосистемах відстежують з повітря