Монетизація субсидій, встановлення норм споживання гарячої води, а також безкоштовне лікування пацієнтів з інфарктом. Ці та інші питання розглянули сьогодні під час засідання виконавчого комітету. Детальніше дивіться далі.

Фінансова допомога, тим хто її потребує. Уже через місяць у Рівному пацієнти з інфарктами лікуватимуться безкоштовно. Про це сьогодні під час засідання виконкому повідомив начальник міського управління охорони здоров'я Віктор Іськів.

На реалізацією проекту потрібно 5 мільйонів гривень. Поки що виділили майже 3 мільйони гривень. Також Віктор Іськів зазначив, що завдяки сучасному обладнанню, а саме ангіографу, у місті зменшилась смертність населення від серцево-судинних захворювань. І з лютого рівняни отримуватимуть грошовий еквівалент субсидії на іменні рахунки.

На жаль, багато, людей старшого віку не мають ні банківських рахунків, ні мобільних телефонів, тому в управлінні просять аби за соцільною допомогою звреталися родичі. Також збільшилася кількість звернень громадян на отримання матеріальної допомоги.

Читайте ще: 

В Україні може з'явитися "Е-малятко"

Рівне нські медики звітують про реформування ланки охорони здоров`я