Сьогодні, близько другої ночі, патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Короленка четверо невідомих осіб розмальовують паркан торгівельного центру.

Інспектори, за кілька хвилин, прибули за вказаною адресою, неподалік місця виклику виявили чотирьох чоловік, котрі були одягнуті в темний одяг та руки у яких були брудні від чорної фарби. Вони намагалися втекти, однак їм це не вдалося.

При спілкуванні поліцейські виявили у 26-річного, 27-річного та у двох 34-річних місцевих жителів явні ознаки алкогольного сп’яніння. Громадяни поводили себе зухвало, вживали нецензурну лайку, на зауваження не реагували.

Патрульні затримали підозрюваних, до деяких із них були застосовані кайданки.

Заявник, який працює охоронцем торгового центру впізнав чоловіків котрі були причетні до розфарбовування та здійснення написів чорною фарбою.

На порушників склали адміністративні матеріали за ст.152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів) та ст.178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді). 

Читайте також: у Рівному затримали рецидивіста за зґвалтування дівчини

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber