фото ілюстративне
Одна із таких знаходиться у самісінькому центрі міста, де колись було кафе "Русана". У цьому переконаний депутат Рівненської міської ради Роман Стасюк. Каже: роблять це навмисно з метою подальшої приватизації. Кого звинувачує та про які ще будувлі йдеться - дивіться далі у сюжеті.

Управління комунальної власності Рівного навмисно доводить окремі приміщення до занедбаного стану з метою подальшої тіньової приватизації. У цьому переконаний лідер опозиції у Рівне нській міській раді Роман Стасюк. Одне із таких приміщень знаходиться на вулиці Дубенська, 46. Тут уже і тріщини на стінах, і обвалена штукатурка. Раніше у цьому приміщенні була аптека, нині воно пустує.

А це приміщення на вулиці Степана Бандери, 44, яке орендує Укртелеком. Воно дещо у кращому стані. За кошти міста тут нещодавно встановили енергозберігаючі вікна.

Надалі руйнується і історична будівля у центрі Рівного, де раніше було кафе Русана. Вже декілька місяців поспіль лідер опозиції у Рівне раді Роман Стасюк бореться з тим, аби будівлю визнали архітектурною пам'яткою. Натомість, чиновники тривалий час блокують розгляд документів про надання їй відповідного статусу. А правоохоронні органи на це не реагують, каже Роман Стасюк.