Дев'ятикласникам розповідали про те, як пережити теракт.

Одним з найбільших лих сучасного суспільства залишаються терористичні акти. Останні події у світі показали, що від цього не застрахований ніхто. Саме тому навчання правилам поведінки під час терористичного акту не втрачає своєї актуальності. Військовослужбовці провели спеціальний тренінг для учнів Рівне нської класичної гімназії «Престиж».

Такі навчання проводять щороку до Дня цивільного захисту населення. Учнів навчають як убезпечити себе в разі виникнення непередбачуваних і загрозливих ситуацій.

Окрім нацгвардійців на заході були присутні й співробітники ДСНС.

Інструктор з бойової підготовки лейтенант Олександр Гришковець розповів дев’ятикласникам про види терористичних актів та вибухонебезпечні предмети, як захистити себе під час їх спрацювання та надати першу домедичну допомогу потерпілим. Діловод психологічної служби старший солдат Юлія Сухан пояснила, як себе поводити заручникам терористів.

Дев’ятикласник Дмитро Нестерович, якому виповнилося 15 років, розповів, що на занятті йому було цікаво. Каже, що почерпнув для себе багато корисної інформації.

Урок завершився навчальною тривогою, під час якої учнів евакуювали з будівлі навчального закладу. Надворі заняття з цивільної безпеки для них продовжили рятувальники.

Читайте ще: на Рівне нщині школярі влаштували флешмоб "Серце до серця"

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber