На сайті Рівненської міської ради зареєстрували електронну петицію щодо перейменування однієї з вулиць Рівного. Автор хоче змінити назву Костромської або ж Відінської. Тож що пропонує і чи підтримують цю ініціативу рівняни дивіться далі.

Більше тридцяти вулиць Рівного змінили назву у зв'язку з декомунізацією. Та рівнянин Валентин Дупак пропонує збільшити перелік перейменованих вулиць. Саме тому, на сайті Рівне нської міської ради чоловік зареєстрував електронну петицію із проханням - назвати одну з вулиць Народним рухом. На честь 30-річчя громадської організації.

Чоловік додає, чимало вулиць міста носять абстрактні назви - такі як Костромська чи Відінська. До слова, на останній є площа Перемоги. Тому він вважає, що цій вулиці личила б назва Народного Руху. З чим не погоджуються пересічні місцеві жителі.

Тож, чи носитиме вулиця Відінська нову назву залежить від кількості голосів та рішення міських обранців. Адже, якщо петиція до 17-го березня набере 300 підписів і міський голова погодить її. Цю пропозицію винесуть на розгляд сесії міської ради.

Дивіться також:

Чи знають рівняни в честь кого перейменовують вулиці? (ВІДЕО)