При чому, як це зазвичай буває, жодних дозволів на це не отримували. Пішоходи щодня наражають себе на небезпеку бо змушені виходити на дорогу аби оминути паркан на тротуарі. Вже є й ті хто постраждав від наїзду авто. Яна Євтушок продовжить.

Кілька тижнів тому рівнянин Іван йшов по так званому тротуару, на вулиці Вербовій. Втім тротуар перегороджує паркан. Чоловік був змушений зійти на дорогу. У цей момент його підбила автівка, яка рухалась проїзною частиною. Усе через паркан, каже пішохід, збудований мешканцями приватного сектору.

Чоловік не розуміє, як місцева влада могла надати дозвіл на облаштування подібного паркану. Оскільки, на цій ділянці ширина бордюру ледь сягає 15 см.

Свідком постійних ДТП на цій ділянці є й інший мешканець Вербової.

На момент зйомки власників будинку вдома не виявилося. Більше того, невідомо чи тут взагалі ще хтось мешкає. Головний архітектор міста Дмитро Котляров каже, ніяких дозволів на будівництво паркану власники будинку не отримували. А сама огорожа тут встановлена ще кілька десятків років тому.

На місце виїде відповідна комісія, яка проведе ретельну перевірку об'єкта. Якщо вона підтвердить самовільне захоплення території та незаконне будівництво, то подадуть до суду. Обіцяють, демонтувати огорожу у найкоротші терміни. Аби і надалі не наражати людей на небезпеку. Іван Данилецький сподівається, що міські чиновники дотримають слова, адже щодня ходить даною вулицею і більше не бажає опинитись під колесами авто.

Читайте також: У Рівному створили дві патронатні сім`ї та будинок сімейного типу