У Рівному готуються презентувати виставу "Скрудж. Різдвяна історія". Це постановка за легендарною повістю Чарльза Дікенса, яку втілять в життя актори Рівненського драмтеатру. Вона створить різдвяно-новорічний настрій усій сім'ї. Наш Павло Невесенко побачив закулісся вистави, та як у драмтеатрі готуються до прем'єри.

У коридорах за сценою відбувається маленка репетиція перед репетицією на сцені. Так актори готуються до прем'єри вистави "Скрудж. Різдвяна історія".

Андрій Куделя зіграє головну роль у виставі - Скруджа. Розповідає уже доводилось грати подібних персонажів. Його герой це людина, яка з дитинства мала усі життєві радощі, втім вирішила це проміняти задля наживи.

У виставі зіграє багато дітей. Один з них 9-річний Макар, який гратиме дитину-безхатченка. Перед репетицією його мама, акторка драмтеатру Вікторія Клєщенко - Пилипчук дає останні настанови.

Підготовка за кулісами закінчується і час проганяти виставу уже на сцені.

До вистави "Скрудж. Різдвяна історія" у Рівненському драмтеатрі готувалися один рік. Один з режисерів постановки Володимир Петрів каже, цю виставу варто обов'язково подивитися у сімейному колі.

Втілити виставу за легендарною повістю Чарльза Дікенса вирішили спільно з польськими колегами. Генрік Адамек виступає співрежисером у постановці. Розповідає, про свої творчі задумки, які хотів втілити на сцені.

Побачити прем'єру вистави "Скрудж. Різдвяна історія" можна буде 6 грудня у Рівненському драмтеатрі. Поки ж актори з режисерами продовжують відточувати останні штрихи у цій постановці.

 

 Читайте також: Житель Кореччини видав книгу про рідний край