Рятувальники ліквідували пожежу в неексплуатуючій будівлі колишнього ресторану ISTANBUL не допустивли вибуху вуглекислотних балонів.

Сьогодні вночі, 4 лютого о 00:55 до Служби порятунку Рівне нщини надійшло повідомлення про пожежу в неексплуатуючій будівлі колишнього ресторану ISTANBUL на вулиці Степана Бандери. До місця виклику негайно було направлено два чергових відділення вогнеборців та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

Через серйозну загрозу перекидання вогню на поруч розташовану будівлю Рівне нської обласної станції переливання крові та сусідні житлові будинки, було залучено додаткові сили та засоби.


Ускладнювало роботу працівників ДСНС сильне задимлення, тому працювати довелося в апаратах захисту органів дихання та зору. Через надто високу температуру вогнебрцям на початковому етапі гасіння важко було наблизитися до будівлі.

Крім того, рятувальникам вдалося запобігти вибуху у приміщенні, винісши з будівлі два вуглекислотних балони. Пожежу вдалося локалізувати о 02:15, а повністю ліквідувати о 03:50. Загиблих та постраждалих не має. Внаслідок пожежі вогнем знищено частину будівлі на площі 350 м.кв.


Причина пожежі та розмір матеріальних збитків встановлюються.

Читайте ще: 

У Рівному горів підвал багатоповерхівки (ФОТО)