Вчора, 19 березня, у селі Бармаки затримали 20-річного рівнянина, який повторно продав два пакетики метамфетаміну за 700 гривень.

Перший збут такої ж наркотичної речовини поліцейські зареєстрували у липні торік.

Рівнянина затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. У рамках досудового розслідування йому повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Також оперативники з’ясували, що «товар» підозрюваний брав у 29-річного жителя обласного центру. Під час обшуку на орендованій ним квартирі слідчі виявили п'ять поліетиленових пакетиків із метамфетаміном, два поліетиленових пакетики, в якому знаходилося шість різнокольорових таблеток, пристрій для куріння із нашаруванням невідомої речовини.

 

Крім того, правоохоронці провели обшук у помешканні ще одного 29-річного рівнянина, причетність якого до групи наркоторговців встановлюється. У квартирі працівники поліції виявили пристрій для куріння марихуани, три поліетиленових пакетики із вмістом метамфетаміну та поліетиленовий пакет із марихуаною.

За обома фактами незаконного зберігання наркотичних засобів поліцейські розпочали досудові розслідування. Усе вилучене відправлено на експертизу. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Читайте ще: за продаж наркотиків дубенчанин може сісти до в'язниці на вісім років

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber