Подія сталась у селі Білів. Хлопчик, якому 8 років, спускався з гірки, виїхав на дорогу і вдарився у бік маршрутки. Водій встиг вчасно загальмувати. Дитина отримала забій плеча і була направлена у лікарню. Ілля Томашевський з подробицями.

Ця гірка, у селі Білів, ледь не єдина зимова розвага на усе село. Знаходиться вона одразу біля дороги, яку неможливо оминути. Місцеві кажуть, діти постійно тут проводять час, але напевно до останнього інциденту.

Хлопчині добряче пощастило. Адже він в’їхав у колесо автомобіля, а не проїхав під. Коли ж на місце пригоди приїхали медики, дитина в свідомості лежала на снігу.

Бригада швидкої доставили потерпілого до Рівненської центральної міської лікарні. Медики діагностували забій плеча та після надання допомоги відпустили додому.

Завдяки швидкій реакції водія маршрутки, який вчасно загальмував, хлопець серйозно не травмувався. Втім, наступного дня після інциденту водій так і не вийшов на маршрут. У телефонному режимі чоловік зазначив, що все владнали.

Попри те, що ситуацію владнали, батьків хлопчика все одно покарають.

Також із батьками та їхніми трьома дітьми, які характеризуються позитивно, працівники ювенальної превенції провели профілактичну бесіду щодо правил безпеки та поведінки під час зимових розваг.

Читайте також: На Рівненщині 9-річний хлопчик провалився під лід