Добрі справи. У пологовому будинку, що на Медичній у Рівному доглядають за немовлям, якого покинула мама. Дівчинка народилася 25 грудня без будь-яких фізичних вад. Зараз дитина також почувається добре та росте згідно календаря розвитку. Як піклуються про новонароджену та яка її доля дізнавалася Любов Данча.

Під опікою медсестер. Це маленька Тетянка, дівчинка народилася у грудні, вагою майже три кілограми. Проте після пологів мама від неї відмовилася. Тепер за немовлям доглядають медичні сестри. Дівчинку, переодягають, годують, купають і по черзі забавляють. Кажуть, уже звикли до маленької і головне полюбили, адже уваги? тепла і турботи вона потребує у першу чергу.

Дівчинка почувається добре, кажуть лікарі. Набирає вагу і розвивається згідно календаря дитини. Небайдужі рівняни допомагають і приносять для малечі необхідні речі: одежу, памперси та інше. Зараз у неї є все, що потрібно для догляду. Самі ж лікарі дівчинку назвали Аннушкою, по документах - записана Тетянка.

У пологовому будинку дівчинка буде 28 днів, тобто приблизно ще тиждень. Далі її передадуть у будинок дитини. Впродовж двох місяців біологічна мама може дівчинку забрати, тобто відкликати заяву. Якщо ж жінка не змінює рішення, може дати згоду на усиновлення. Якщо ні одну, ні другу пропозицію жінка не погоджує - її позбавлять бFтьківських прав. Тобто удочерити її зможуть тільки після усіх пройдених процедур.

В управління наголошують для того аби усиновити дитину потрібно обов'язково бути на обліку служби у справах дітей за місцем прописки. Зараз на нову сім'ю чекають ще семеро діток. На люблячих батьків чекає і маленька Тетянка, яка потребує уваги та турботи. Адже сім'я для кожного - це найголовніше.

До теми: 

У Рівному матір відмовилася від своєї дитини