Правоохоронці затримали військовослужбовця на Рівненському полігоні в момент збуту більш як 6 кг тротилу і п'яти електродетонаторів.

Співробітники Служби безпеки України викрили в Рівне нській області групу осіб, в тому числі одного військовослужбовця, які займалися незаконним продажем вибухових речовин. Про це повідомляє прес-служба СБУ в суботу, 2 березня.

Зазначається, що оперативники задокументували діяльність двох цивільних осіб і військовослужбовця інженерно-саперної групи однієї з військових частин, які організували збут вибухових речовин, які використовуються при утилізації боєприпасів. Правоохоронці затримали військовослужбовця на Рівне нському військовому полігоні в момент збуту більш як 6 кг тротилу і п'яти електродетонаторів.

Читайте також: У Рівне нській області затримали авто з бурштином 

Встановлено, що в цілому реалізовано майже 40 кг тротилу і більш як 200 електродетонаторів.

Під час слідчих дій у приміщенні військового правоохоронці вилучили також дві гранати РГД-5 з запалами і понад 100 електродетонаторів до тротилових шашок.

Військовослужбовцю повідомлено про підозру у вчиненні злочину за статтею про незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами (ч.1 ст.263 КК України). Йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Стосовно його спільників тривають процесуальні дії.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber