За минулі три доби поліцейські області зареєстрували вісім фактів незаконного зберігання наркотичних речовин.

Під час спільного відпрацювання обласного центру у поле зору працівників управління протидії наркозлочинності та кінологів потрапив чоловік, який підозріло «маневрував» по вулиці Гагаріна. Нюх і здобуті професійні навики службового пса, спанієля Бакса, підтвердили поліцейську кваліфікацію: собака одразу «почула» наркотики у 29-річного жителя села Нова Українка. У кишені його штанів знаходився пакетик із порошкоподібною речовиною «метамфетаміном».  

А у Вараші під час патрулювання міста інспектори сектору реагування патрульної поліції у 22-річного місцевого мешканця виявили асортимент наркотичних речовин, серед яких у паперовому згортку в пачці з-під цигарок — канабіс, блістер з таблеткою метадону та пакетик із метамфетаміном.

Крім того, поліцейські ГРПП Острозького відділу під час виїзду на повідомлення про вчинення домашнього насильства 31-річним місцевим жителем у підсобному приміщенні господарства виявили подрібнені рослини коноплі та пристрій для вживання наркотиків.

Ще двоє рівнян і житель Гощі, яких поліцейські викрили на вулицях населених пунктів мали при собі нарковмісні таблетки, канабіс і пристрій для його вживання.

Читайте ще: у Рівному викрили мережу розповсюдження наркотиків (ФОТО)

За усіма фактами незаконного зберігання наркотичних речовин відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вилучені у жителів області наркотики відправлені для проведення експертизи, за результатами якої прийматиметься відповідне рішення.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber