Лідер гурту OT VINTA Юрій Журавель різко висловився щодо відбору на конкурс у 2019 році.

Гурт OT VINTA іще на початку року анонсував своє бажання і готовність брати участь у національному відборі на пісенний конкурс Євробачення.

Пісню "Чупакабра" презентували 10 січня у Києві, а загал зміг почути її вже 31 січня.

ПОСЛУХАТИ ЯК ЗВУЧИТЬ "ЧУПАКАБРА" OT VINTA 

"Інструменти-трансформери проходять випробування у музичних та піротехнічних маневрах. Анімація з ефектом присутності на стадії втілення. Кожного дня ми тренуємось, щоб удосконалити мексикансько-українську хореографію. Віримо у перемогу! Слово #ЧУПАКАБРА зрозуміло кожному мешканцю планети Земля, а наш запальний мотивчик примусить співати її разом з нами. Українці зрозуміють прихований зміст," - розповіли про пісню виконавці.

"Ми, гурт  OT VINTA, дійсно цього року подавались на національний відбір Євробачення. Але ви там не побачите ні нас, ні інших прогресивних, талановитих авторів та виконавців. Але ми продовжуєм боротьбу. Сподіваюсь, що рано чи пізно, в Україні буде справжній відкритий національний відбір," - заявив Юрій Журавель.

До слова, цьогорічний відбір оповитий численними скандалами, здебільшого з політичним відтінком. Переможниця конкурсу MARUV відмовилася від участі. Так само вчинили і гурти Freedom Jazz та Kazka, які зайняли друге та третє місця відповідно.

 Фінал конкурсу Євробачення-2019 пройде у травні у Тель-Авіві.