Відкриття меморіальної дошки захиснику Назарію Ілюку відбулося у Харалузі 4 грудня. Встановили її на фасаді школи, у якій навчався Герой. Ще раз вшанувати пам’ять полеглого воїна прибули рідні, друзі, односельці, керівництво громади та старостинського округу, військові.

Ілюк Назар Олександрович народився 17 лютого 2001 року у Харалузі. До першого класу Харалузької загальноосвітньої школи пішов у 2007 році. Після закінчення 9-го класу вступив до Млинівського коледжу, здобув професію ветлікаря. Успішно закінчив коледж у 2020 році. Цього ж року одружився, великою радістю було народження синочка.

Вирішивши стати на захист волі та незалежності своєї країни, у березні 2021 року пішов служити до війська за контрактом. Навчання проходив у військовій частині м.Яворів Львівської області. Коли розпочалася повномасштабна війна, Назар був уже на сході нашої країни, а саме в м.Сєвєродонецьк на Донеччині. Там і загинув 1 березня 2022 року. Йому був лише 21 рік.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Про це повідомляють в Корецькій міській раді.

Читайте також: Рівне провело в останню путь Володимира Киричука