В цей день біля садиби Ленкевичів усі охочі могли придбати домашні смаколики та різні патріотичні дрібнички, прикраси, картини, вироби декоративно-прикладного мистецтва. Люди охоче все купували, тим паче знаючи, що усі кошти організатори направлять на потреби ЗСУ.

Після ярмарку при повному аншлазі відбулася вистава «Ідеальний шторм. П‘єса, написана Богданом Гнатюком на основі твору Віталія Скоцика, вийшла немов про наше сьогодення, хоча написана рік назад.

За словами популярного актора Анатолія Гнатюка, «вистава підіймає важливі теми: сучасні політичні та економічні проблеми світу, загострює увагу та попереджаючи про те, що якщо ці нагальні проблеми не будуть вирішені, то це може привести до негативних наслідків. Втім, війна, розв‘язана орками в Україні, показує, що нині відбуваються глобальні зміни, які стосуються різних країн світу.

Після перегляду вистави глядачі аплодували стоячи. Гощанський селищний голова Панчук Микола подякував учасникам вистави за чудові емоції, які вони подарували під час перегляду жителям громади, за збір благодійної допомоги для підрозділів територіальної оборони ЗСУ, а також за те, що кожен, у цей непростий час для нашої країни, як може докладається і всіма можливими способами долучається до підтримки Збройних Сил України.

Ми віримо в непереможний дух Збройних Сил України, всіляко їх підтримуємо, разом наближаючи перемогу, - додали в Гощанській селищній раді.

 Читайте також: Завтра у Вараській громаді відбудуться змагання з триатлону