Нині триває прийом пропозицій на аукціон.

Два лоти з продажу старого приміщення ВАТ "Дубенський м’ясокомбінат" опубліковано на сайті Закупки. Це офіційний державний майданчик з аукціонами та тендерами.

Підприємство за рішенням суду ліквідовується, адже банкрутувало. Ліквідатором призначено арбітражного керуючого. Майно буде продано, а кошти підуть в бюджет. 

Однак, з приміщення конденсаторної насосної майже нічого не лишилось. Придбати можна його лише, аби хіба що згодом домогтися оформлення ділянки під ним. Розміщення м. Дубно, вул. Залізнична 140. Вартість стартує з 50 тисяч ривень. Однак, при повторному публікуванні на сайті (якщо за цією ціною не знайдеться покупця) сума суттєво знизиться.

Всього опубліковано два лоти цього підприємства. Друге це приміщення артсвердловини. Його стартова ціна 6200. Документи і фото 1 ТУТ. Документи 2 ТУТ

Також у Дубно можна придбати з молотка будівлю - гараж за 135 тисяч гривень, що у провулку Медичному у Дубно. Кошти з продажу цієї будівлі надійдуть до міської казни і дане рішення підписане саме міським головою. Документи ТУТ.