Голови виборчих дільниць пояснили - люди не проживають за місцем реєстрації, виїхали на заробітки або ж песимістично налаштовані і вибори проігнорували. Щоправда така ситуація не у всіх населених пунктах. Як проходили вибори у Рівненському районі, дивіться далі.

 Село Новожуків. Вибори проходять у місцевій школі. Дільниця порожня. Лише члени комісії та спостерігачі. Виборців немає. Мовляв, не надто активні.

Вибори відбуваються у місцевому ФАПі. У маленькій кімнаті тісняться 14 членів комісії. Виборців немає. Щойно проголосувала 82-річна бабуся Валентина. Жінка кілометр йшла по бездоріжжі аби віддати свій голос за майбутнього Президента.

Село вимирає. Ні молоді, ні роботи, а також без дороги та вуличного освітлення.

91 виборець зареєстрований у селі. Станом на 13.00 - явка була низькою. До списку виборців входять і черниці з жіночого монастиря, який знаходиться у селі.

Читайте ще: рівненські чиновники агітують на своїх Фейсбук-сторінках

А це село Карпилівка, Рівне нського району. Поки у місцевому клубі голосують, біля сусіднього магазину жінка продає одяг. Каже, сьогодні є можливість підзаробити.

Тим часом у місцевому магазині чоловіки вже святкують. Адже вибори - це можливість зустріти всіх односельчан. Мовляв, ніякого підкупу. Всі напої лише за власний кошт.

Виборців на дільниці вистачає. Щоправда молодь не надто активна, каже голова дільниці.

Жодних порушень під час виборів у селах Рівне нського району не зафіксували. Люди налаштовані оптимістично. Всі хочуть змін.

Кого оберуть українці, стане відомо вже першого квітня, після підрахунку всіх голосів.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber