Царське ДТП. 17 тисяч гривень штрафу та позбавлення водійських прав на рік. Таке рішення ухвалив Рівненський міський суд у резонансній справі по ДТП, яка трапилась у травні цього року. Тоді журналістка, керуючи автівкою депутата обласної ради Олександра Данильчука, в'їхала в авто прокурорки. Піарницю визнали винною по двом адміністративним протоколам. Та чи закінчиться на цьому історія, яка набула чималого розголосу, розповість Павло Невесенко.

У цій історії багато неприпустимого, повчального та смішного. 21 травня біля одного з ресторанів Рівного, елітна автівка депутата, екс- голови обласної ради в'їжджає в машину рівненської прокурорки Ольги Лихач. За кермом була журналістка та піарниця Ольга Ферар. Мала явні ознаки алкогольного сп'яніння. Коли вийшла з авто, сказала фразу, яка вже встигла стати крилатою.

І як виявилось далі, вона може сісти в машину, причому не один раз.

А потому Олександр Данильчук з пляшкою в руці згадав, що не остання людина в області і все може.

Як підсумок того вечора на Ольгу Ферар поліцейські склали два адмінпротоколи. Потому справу розглядали в Рівненському суді. На засіданнях Ольга Ферар не брала участі її інтереси представляв Валентин Дупак. Ще одна фішка у цій історії - суддя Петро Денисюк, який не хотів, аби його обличчя показували.

Втім, що саме загрожувало б Петро Денисюку саме у висвітленні цієї справи, він не уточнив. Врешті - решт, 29 серпня Рівненський міський суд визнав Ольгу Ферар винною за двома адміністративними протоколами. Їй присудили 17 тисяч гривень штрафу та заборонили кермувати транспортом впродовж одного року. Потерпіла Ольга Лихач розповідає, тішиться, що цього разу справедливість таки перемогла.

Натомість Ольга Ферар та її адвокат Валентин Дупак, не згідні з таким рішенням суду.

Вочевидь фінальна крапка у цій історії не поставлена. Однак, те, що вона стала резонансною та хейтовою, сумнівів немає.

 Читайте також: Дванадцять років за ґратами — за умисне вбивство 40-річного рівнянина