Повідомлення про травмованих осіб унаслідок дорожнього-транспортної пригоди у селі Кисоричі до поліції надійшло від медиків 21 серпня близько 16-ї години.

Поліцейські встановили, що 25-річний місцевий житель, водій мотоцикла «Kinlon», який їхав із 21-річною пасажиркою, на перехресті рівнозначних доріг не надав переваги в русі та допустив зіткнення із двоколісним транспортним засобом «ІЖ-Планета» під керуванням 34-річного односельчанина.

Унаслідок ДТП усіх її учасників доставили до лікарні. Дівчина перебуває у реанімаційному відділенні із забоєм головного мозку та внутрішньою мозковою гематомою. Двох чоловіків госпіталізували у травматологічне відділення із закритими черепно-мозковими травмами, струсами головного мозку, численними забоями та осадненнями. Крім того, у 34-річного водія діагностовано переломи щелепи, носа та ноги.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, слідчі Рокитнівського відділення поліції встановлюють усі обставини автопригоди. Транспортні засоби вилучені.

У мотоциклістів відібрані зразки крові для проведення медичного освідування. Попередньо обоє були тверезі, однак перебували за кермом без шоломів.

Читайте ще: у Рівному в лікарні померла жінка, яка потрапила в ДТП

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber