В рамках спільної соціальної програми Дубенська міська рада та учні Дубенського коледжу РДГУ провели черговий етап акції “Попелюшка-2020”. Який спрямований на надання допомоги воїнам ООС.

Вперше “Попелюшка” запрацювала у 2015 році, відгукнувшись на заклик про допомогу “Дубенської кулінарної сотні” господині та її команди Лариси Коханець, яка готувала для наших бійців спеціальні сухі харчові пайки, з яких у польових умовах вони легко могли приготувати борщі, супи, каші, чаї.

Цьогоріч працівники міської ради та студентки педколеджу для бійців, які наразі перебувають на лікуванні у Національному військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь», серед яких і важкопоранений дубенчанин Михайло Земба, налущили три ящики волоських горіхів, переданих з польського міста-побратима Гіжицько.

Підведення підсумків акції відбулося у кабінеті міського голови Василя Антонюка, який подякував учасникам акції за небайдужість та клопітку роботу - адже було налущено шість трилітрових відерець горіхових зернят. “Вітамінну” допомогу уже відправлено до шпиталю для відновлення здоров'я українських воїнів. Також в госпіталь передано 5 тисяч гривень благодійних коштів для пораненого воїна Юрія Волкова.
 

Читайте також: Рівне нщина зекономила 637,15 млн бюджетних коштів