Коли жінка одна - це особливий випадок. Самотній чоловік, як правило, лише в рідкісних випадках довго страждає. Він обов'язково намагається знайти собі партнерку, нехай не для роману чи одруження, а просто щоб "не дати собі засохнути". В крайньому випадку до його ніг - багатий вибір повій. Завжди вважалося, що жінка без "цього" з розуму не зійде. Та й виходів із замкнутого кола у неї набагато менше. Але насправді це зовсім не так.

Варіант N 1. Мастурбація 

Хто сказав, що це заборонене, погано або непристойно? Тільки затиснуті і сексуально неграмотні люди. Мастурбувати жінки люблять по-різному. Хтось за допомогою душу або вібратора, хтось - пензликом для малювання або пальцем, хтось - стискаючи промежину ... Але ефект завжди повинен бути відмінним.
Плюси: Допомагає створити ілюзію бурхливого сексуального життя в наодинці. Так звана заміна партнера. Відмінний антидепресант: знімає напругу, зменшує стрес, поліпшує настрій. Суперстимулятор: після хорошої оргазменної розрядки з'являється бажання підкорювати вершини, малювати картини, варити варення, прати білизну, ну або в іншому випадку - солодко заснути або смачно поїсти. Бо завдяки оргазму і потоку сексуальної свідомості стають краще сон і апетит.

Варіант N 2. Занадто довго киснути не стане жодна поважаюча себе жінка 

Дівич вечори врятують від нудьги, але ненадовго. Немає нових знайомств? Тоді потрібно використовувати старі зв'язки, де ще не все "заіржавіло". Напевно є колишні коханці або ті, хто колись майже став таким. Когось із них можна покликати на чашку чаю і ... все почати спочатку. Хоча б раз.
Плюси: Ви вже знаєте один одного, не треба витрачати сили на чари і турбуватися щодо "вийде - не вийде". Ви знаєте, чого хочете від даного об'єкта, тому не доведеться переживати на теми "я йому сподобалася?" і "чи у нас буде продовження?". Ви розслабитеся і отримаєте задоволення.

Варіант N 3. Спокусити колегу або сусіда 

Старі коханці не йдуть на зв'язок - тоді можна використовувати те, що під рукою. Тут головне - не закохуватися, а зробити так, щоб злегка закрутилася голова. Критерії для вибору одного не однакові для всіх. Слід керуватися двома важливими правилами: взаємна симпатія і його надійність.
Плюси: На роботу (або додому, якщо це сусід) при вдалому розкладі ви тепер будете ходити в чудовому настрої. Стимул для догляду за собою: зачіска, макіяж, нові речі. Стимул до поліпшення якості роботи (правда, буває і так, що вона закидається, до цього доводити не варто). Кар'єрне зростання або підвищення статусу, якщо це начальник.