Можливостей у вашого гардеробу більше, ніж ви думаєте, і зміна сезонів - не привід ховати улюблені сукні з коротким рукавом і футболки в довгу шухляду.

На вечірку - легке плаття і блейзер

Чим яскравіше, тим краще - головне правило будь-якої вечірки. Пропонуємо перейти на світлу сторону, але привнести в неї яскравих фарб. Ідеальний приклад - кремово-бежеві літні сукні з плісированими спідницями, шовкові комбінації довжини міді і легкі шифонові сукні вільного силуету. Додаємо двобортний блейзер довжиною до середини стегна, обов'язково контрастного кольору, до нього - мініатюрну прінтована сумку, яка повторює колірну гамму образу, і лаконічні чоботи в тон сукні.

В офіс - білі джинси і сорочка

Несподіване поєднання, яке подарує друге життя улюбленим білим джинсам. Якщо дрес-код компанії дозволяє або в ньому є casual-п'ятниця, вільна від розпоряджень, то сміливо одягайте їх в офіс! При правильно обраній тактиці прямі джинси високої посадки складуть конкуренцію навіть класичним брюкам. Міксуйте з білою сорочкою oversize, зверху надягайте вільний подовжений блейзер, а в якості фінальних акцентів додавайте чорні черевики на блочному каблуку і сумку контрастних кольорів.

У кіно - футболка і кардиган 

Якщо у вашому арсеналі знайдеться кілька футболок базових кольорів - вважайте, що козирі завжди у вас в рукаві. Вони незамінні влітку, а й взимку можуть взяти участь у створенні розслаблених образів на кожен день. Будуємо аутфіт навколо прямих укорочених джинсів високої посадки, римуючи їх з коханою футболкою, а зверху - затишний кардиган комфортної довжини. Додаємо гостромодні хайтопи, що перегукуються з обраної гамою, і отримуємо стильну casual-варіацію на тему образу для походу в кіно або насичених вихідних з друзями. Ще один лайфхак, який дозволить вирішити одвічну проблему «нічого надіти» - застосування толстовок oversize в повсякденних образах.