Куди поїхати відпочивати? Питання, яке хвилює багатьох українців впітку. Адже сезон відпусток у самому розпалі. У Google проаналізували пошукові запити українських користувачів зі словами «відпочинок» за останні 3 місяці та з’ясували, які курорти найпопулярніші серед українців у 2019 році.

Найпопулярнішим напрямком для відпочинку за кордоном стала Туреччина. На другому місці за популярністю – Єгипет, а трійку лідерів закриває Болгарія.

10 найпопулярніших напрямків відпочинку серед українців:

1.Туреччина

Це дивовижна природа, чисте і тепле море, це справжня баня по-турецьки та безкінечні розваги. Це дружелюбний народ та кухня, що немає собі рівних за різноманітністю страв, «приправлена» неповторною мелодією, легендами, східними казками і танцями.

 2. Єгипет

Величезний вибір готелів Єгипетського узбережжя, серед яких є визнані світові готельні бренди, дає можливість підібрати тур до Єгипту практично під будь який ціновий запит, а наявність «гарячих путівок» до Єгипту може приємно здивувати ціною навіть досвідчених мандрівників. А якщо під час подорожі до Єгипту згадати про дайвінг у Червоному морі, вінсерфінг або кайтсерфінг, Єгипетські піраміди, Каїр, сафарі через пустелю Сахару, поселення бедуїнів, круїзи по Нілу, то звичайна поїздка на море може перетворитись на захоплюючу пригоду.

 3. Болгарія

Відпочинок на курортах Болгарії – відмінний варіант для сім’ї. У цій країні дивовижної краси гори, блакитне море і корисні для здоров’я термальні джерела. 

 4. Грузія

Грузія пропонує гори, море, природні джерела, заповідні куточки, паломництва і поїздки до таємничої архітектурної старовини. Можна їздити хоч цілий рік, головне – знати, коли і куди саме. Якщо ви вперше поїдете в Грузію влітку, то можете бути вражені. Тут за пару днів легко можна вдихнути майже осінній туман і дощ, побувати серед сніжних вершин, торкнутися весняних квітів, і… Зійти вниз, на узбережжя Чорного моря, та зануритися у літо.

 5. Кіпр

Сьогодні Кіпр – одне з улюблених місць відпочинку туристів. Така популярність пояснюється досить просто –  тут помірний м'який клімат, різноманітна природа, корінні жителі привітні та товариські. Ще на місцевості великий вибір готелів та варіантів для дозвілля. 

 6. Греція

Греція – це дивовижний теплий і гостинний куточок світу. Залита сонцем, оспівана античними поетами і скульпторами прекрасна Греція може запропонувати розкішний відпочинок для своїх гостей. Райські пейзажі магічних грецьких островів з дивовижними піщаними пляжами і кристально-чистим морем будуть до смаку навіть найвибагливішим туристам.

 7. Чорногорія

Чорногорія - ідеальний регіон для туризму: незаймана природа, гірський ландшафт і декілька десятків кілометрів піщаних, галечних і штучних пляжів. Більшість туристів приїздять до країни заради прекрасних морських курортів, що зберегли легкий наліт патріархальності і спокою разом з прекрасними умовами для відпочинку. Місцеві жителі дуже доброзичливо відносяться до приїжджих.

 8. Хорватія

Хорватія - одна з найзеленіших країн у Європі: сім національних парків та еталонна чистота узбережжя і морської акваторії Адріатичного моря, соснові лісопарки навколо готелів і кристально чисте, свіже повітря. Відпочинок в Хорватії дарує єднання з природою і собою!

 

 9. Туніс

Безкрайня пустеля і казкові зелені оазиси, величний Карфаген і пам’ятки великих цивілізацій давнини, колоритні вузьку вулички і біло-блакитні будинки, червоні коралові рифи Табарки, ідеально чисті пляжі та лагідне Середземне море – яскравий Туніс відпочинок гостинно відкриває двері для туристів. 

 

 10. Іспанія

В Іспанії кожне місто має свій неповторний колорит, багату історію, традиції. А численні піщані пляжі, прекрасна природа і різноманітні парки розваг подарують кожному гостю країни масу приємних та незабутніх вражень. 

Серед українських курортів найчастіше шукали відпочинок у Бердянську, Карпатах, Одесі, а також у Криму та Генічеську.

Читайте також: Рівне в інстаграмі: фотосесія в Усті

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber