У Рівному відбувся парад випускників - 2019. Хтось у вечірніх сукнях, а хтось просто в джинсах та футболках. Кожен намагався вразити своєю унікальністю та креативністю. Втім, не всі колишні одинадцятикласники, продовжили святкування в ресторанах. Одразу ж після вручення атестатів вони поїхали. Куди і чому - далі у сюжеті.

Розкішні вечірні сукні, святкові костюми і джинси та футболки. Поміж рівненських випускників вирізняється ЗОШ №13. У них не буде святкування в ресторані.

Після ходи ми їдемо до школи. Отримуємо атестати і о 9-й годині ми їдемо до Парижу, - розповів директор ЗОШ №13 Михайло Бєлік.

З 30-ти випускників до Парижу їдуть 25 осіб.

Випускний за кордоном. Ми вирішили подорожувати і ми їдемо в Париж. Також ми побачимо ще декілька країн Німеччину, Польщу, Чехію, - каже учениця Каріна Дяченко.

Без святкування в ресторані і випускники одного з класів НВК №12.

"Їдемо в поїздку з класом замість ресторану". "Це буде Прага, Відень, Будапетш, Краків і Угорщина", - говорить випускниця НВК №12 Каріна.

А от учні одного з класів рівненського обласного ліцею взагалі відмовились від урочистостей. Вони поїхали у Швецію. Загалом цьогоріч у Рівному закінчили 11 клас трохи більше тисячі осіб. Більшість пройшли урочистою ходою від парку Шевченка до Майдану Незалежності.

А далі вітання та побажання від рідних та освітян. І вручення медалей. Цьогоріч їх - 79. 49 - золотих та 30 срібних.

Кожен випускник - унікальний. Святкові вбрання, макіяжі та зачіски: обирали їх, колишні школярі, ретельно.

Для того, щоб випускники насолодилися святковим днем - рух центральними вулицями Рівного перекрили. Там майбутні абітурієнти танцювали, співали та робили світлини напам'ять. 

До теми: у центрі Рівного традиційно відбулася хода випускників 2019 (ФОТОФАКТ)

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber