Бігали та стріляли із автомата "Калашнікова" та пістолета "Макарова". Сьогодні, 17 квітня, на Рівненському полігоні відбувалися змагання серед військовослужбовців. Кожен намагався якнайкраще продемонструвати свої навички.

 На швидкість та на влучність. На Рівне нському полігоні пройшли змагання. Вони складалися із двох етапів: стрільби та бігу. Участь в ньому брало понад 60 військових, їх розділили на 8 команд. На першому етапі змагань, учасники відпрацьовували стрільбу із пістолета "Макарова".

Усі результати записують, відповідно до них рахують бали. Одним із кращих стрільців був військовослужбовець Віталій Гарбар. Каже, служить уже 7 років. А участь у цих змаганнях бере не вперше.

Дивіться також: "Розцвіли гвоздики". На Рівне нському полігоні стріляє артилерія (ВІДЕО)

Друга частина змагань - воєнізований крос на 3 тисячі метрів. Один забіг складався із 4-х чоловік. Вони мали з собою амуніцію та автомат. Під час його виконання завдання вони стріляли.

Окрім цього, військовослужбовці метали гранати.

Після цього хлопцям потрібно було добігти до фінішу.Враховувалось все: і вправність стрільби, і метання, і швидкість.

Що швидкісна стрільба, так і воєнізований крос - це є військово прикладні види спорту, вони розвивають навички військовослужбовців поводження зі зброєю, стрільби

Додає, змагання відбуваються для того, аби відібрати кращих бійців на сухопутні та Всеукраїнські змагання. А також, аби вони мали хорошу фізичну підготовку, аби захищати нашу державу.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber