Тільки-но на порозі з’являються перші передвісники літа, красуні задаються питанням, як змінити свою б’юті-рутину, щоб гідно виглядати в цю спекотну пору. Перші інстинктивні пориви тягнуть їх до прозорих, невідчутних текстур, що майже непомітні на шкірі. Але більш розсудливі панянки знають, що не слід далеко ховати улюблені стійкі засоби. На жаль, не кожна дівчина може дозволити собі постійно поправляти змазаний тональний крем чи стирати сліди від туші. І також далеко не всі готові виходити на вулицю ненафарбованими. Тож ми представляємо вам декілька головних ворогів вітру, вологи та несприятливих погодних умов.

Мастхеви для літнього макіяжу

* Ані на пляжній вечірці, ані на фотосесії в басейні не обійтися без стійкого тонального засобу. Один із бюджетних відмінників Lumene Longwear Blur Foundation SPF15 допоможе вам вирівняти тон та замаскувати всі недоліки. І найулюбленіший крем блогерів Artdeco Long-Lasting Foundation Oil-Free Spf 20 також обіцяє незмінно залишатись на вашому обличчі в будь-якій ситуації. А найголовніше в сонячний час те, що обидві знахідки містять ультрафіолетові фільтри, завдяки чому ваше личко буде захищеним від випромінювання і раннього старіння. Щоб не відчувати маску на обличчі, наносьте тональний вологим спонжем. Завдяки щільній пігментації навіть дуже легкий шар засобу зможе приховати всі нерівності на шкірі.

* Звичайно, аби у відпустці мати гарні вії, більшість представниць прекрасної половини людства вже записалися на нарощування або ламінування. Але ці процедури мають свої мінуси: постійне напруження під час відпочинку, думки про те, як не залишити всі штучні волоски на подушці та не намочити очі. Пропонуємо вам насолодитися пірнанням у море і бризками хвиль, а для вечірньої прогулянки обрати водостійку туш для вій, наприклад Lancome Hypnose Doll Eyes Waterproof. З нею ви зможете танцювати під літнім дощем, бо змивається продукт лише за допомогою міцелярної рідини чи гідрофільного масла. Радимо також спробувати зручний формат туші з рухливою щіточкою L'Oreal Paris Unlimited Very Different Waterproof Mascara, що гарно підкручує вії та в разі потрапляння на них вологи запобігає вашому перетворенню на панду.

* Серед продукції для губ ми виділили дві незвичайні рідкі помади. Перша - Yves Saint Laurent Tatouage Couture Matte Stain, і вона дійсно варта уваги, бо вражаюча насиченість кольору залишається на вустах, ніби справжній татуаж. Друга скоріше нагадує відомі корейські тінти, що віддають пігмент і не зникають після тривалих поцілунків і ласування морозивом та холодним мохіто. Inglot HD Lip Tint Matte - це рідка матова помада, яку ви точно рекомендуватимете своїм подругам.

* І ще один необхідний продукт, що допоможе вам вижити навіть у пустелі. Обов’язково користуйтесь містом, аби регулярно зволожувати та освіжати шкіру. Наприклад, Germaine de Capuccini Golden Caresse Ice Fusion Cooling Sun Mist S можна без остраху наносити на макіяж і не хвилюватися, що він потече. Або спробуйте бестселер бренда Tony Moly - спрей Pure Eco Bamboo. Компактний об’єм дозволить носити засіб із собою в маленькій сумочці.

Це майже все, що потрібно, аби виглядати неймовірно цим літом. А останнім кроком до бездоганності стане ваша щаслива посмішка.