Джерело: Віталій Коваль
У спортивному комплексі в Сарнах невдовзі лунатимуть вигуки вболівальників. Наразі спорудження об’єкту в рамках програми Президента України Володимира Зеленського Велике будівництво перебуває на завершальній стадії.

Про це повідомив голова Рівне нської обласної державної адмінстрації Віталій Коваль на власній сторінці у Facebook.

"Національні федерації з різних видів спорту вже звертаються з проханням провести у новозбудованому спорткомплексі змагання, навіть всеукраїнського рівня. У планах – змагання з міні-футболу, волейболу, баскетболу, єдиноборств. Будівельники запевняють, що на серпень можна планувати відкриття споруди. Під час робочої поїздки у Сарни переконався, що її готовність – біля 95%", - йдеться у дописі.

До слова, спорткомплекс в Сарнах – це потужна багатофункціональна зала з трибунами на 760 місць. Розрахована не лише на ігрові види спорту - тут діятимуть борцівський, боксерський та тренажерні зали.

Важливо, що комплекс адаптований для зайняття спортом для людей з інвалідністю та маломобільних груп.

Зараз будівельники працюють над останніми штрихами у залі – готують підлогу для вкладання паркету, завершують ремонт на інших поверхах. Також роблять благоустрій прилеглої території.

"Переконаний, що сучасний спорткомплекс у Сарнах дозволить підготувати не одного чемпіона з Рівне нщини!", - додає Віталій Коваль.

Читайте також: «Біле озеро» відкриває оздоровчий сезон, але не для усіх