фото ілюстративне
Сьогодні, 30 квітня, розпочали огляд стану доріжки на стадіоні з технічних видів спорту "Мототрек" за участю міжнародної комісії на чолі з головним суддею Пьотром Лісом (Польща) та представником FIM-Europe Якубом Злєховцем (Словаччина).

Також також о 15.00 годині заплановано проведення відкритого тренування для учасників півфіналу особистого чемпіонату Європи SEC у Рівному. Запрошуються усі бажаючі. Вхід на стадіон вільний, – у закритий парк – обмежений.

Як повідомив організатор змагань, керівник «Рівне нського міського спортивно-технічного клубу» та «Клубу вболівальників рівненського спідвею» змагання відбудуться у будь-якому випадку та при будь-якій погоді. Згідно регламенту, проведення офіційних змагань завжди планується резервна дата. Якщо погодні умови не дозволять провести гонку 1 травня, – вона відбудеться наступного дня.

Читайте ще: на Рівне нському "Мототреці" стартуватиме Відкритий Чемпіонат України

Нагадаємо, що згідно регламенту півфіналу SEC заплановано проведення 20-ти заїздів, а також заїзду останнього шансу, в якому стартують гонщики, що посіли місця з 3-ого по 6-те та Великий Фінал. До «Челенджу» SEC, який заплановано на 25 травня проходить найкраща четвірка спортсменів. Між іншим половина учасників гонки вже в Рівному. Інші спортсмени переїжджають кордон, а хтось (Ерік Рісс та Дімітрі Берже) долають відстань за допомогою авіаперевезень.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber