За лаштунками першого місцевого побували рівненські дітлахи поринувши у телекраїну "Рівне 1". Там ж розкривали секрети роботи телеведучих, відеооператорів та навіть монтажерів. Також, для дітей провели чимало незабутніх ігор, квестів та конкурсів. Більше про свято від телеканалу Рівне 1 дивіться далі у сюжеті.

З нагоди дня захисту дітей телеканал Рівне 1 організував для малечі свято. Відбулося воно у парку молоді "Лебединка". Там проводили чимало конкурсів, переможцям вручали подарунки від партнерів, а також познайомили з музеєм телебачення, раритетною технікою та навіть облаштували виїзну телестудію, де кожен міг відчути себе у ролі телеведучого.

Класно, мені дуже сподобалося. - Що було найважче? - Там читати текст, переживав чесно кажучи, - розповів учасник заходу Любослав Орос.

Допомагали дітям телеведучі програми "Новини Рівного" Інеса Пославська та Анна Яцук.

Ми як ведучі показуємо нашим маленьким прихильникам телеканалу Рівне 1, як потрібно проводити новини, як себе поводити в ефірі. Як начитувати підводки яку давати інтонацію. Як ставати, куди подіти руки. Ми бачимо, що діти вже зацікавилися. Особливо такі меншого віку, до 10-ти років, що цікаво. Вони дуже хочуть побачити себе у ролі ведучих. Як показують їх по телевізорі і нам цікаво це їм розповісти, - розповіла Анна Яцук.

Розважали гостей ведучі телеперадачі "Ізюм-шоу". Впродовж свята, діти брали участь у програмах "Кумедні пекарі", "Вустами дітей" та "Маленькі експерти". Також було чимало фотозон, де створили сотні незабутніх фотографій. Діти ж не стримують емоцій радості.

Неабияк задоволені діти подарунками, які виграли у конкурсах.

Сьогодні на святі "Телекраїна Рівне 1" я прийняла участь від житлового комплексу "На Щасливому" і виграла подарунок. Дуже дякую, дуже рада, проводьте побільше таких конкурсів.

Організатори розповідають, готувалися до свята ретельно, а результатом задоволені.

Тож, "Телекраїна Рівне 1" не прощається, а каже до нових цікавих зустрічей. 

До теми: "Відчуй себе телевізійником": на Лебединці розташувалась телекраїна для дітей

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber