Обід просто неба. У Рівному в районі пивзаводу годували малозабезпечених та безхатченків. Організувала гарячі страви з рідними та друзями рівнянка Світлана Кириліна. Жінка тривалий час займається волонтерською діяльністю, а три тижні тому вирішила масово годувати тих, хто не може у люті морози дозволити собі повноцінне гаряче харчування.

Пан Ігор тримає у руках тарілку з гарячим обідом. Чоловік разом із дружиною вже другу суботу поспіль приходять зібгрітись гарячими стравами та напоями в район Пивзаводу. Постійної роботи він немає, нині отримує допомогу по безробіттю від держави, однак цього катастрофічно не вистачає.

Гарячий суп, друга страва, чай, солодощі та фрукти. Такий асортимент не щодня на столі у цих людей.

Ця золота людина, як називають її люди, котрі приходять на обід - Світлана Кириліна. Жінка керівниця відокремленого підрозділу «Айдар» на Рівненщині. Волонтерською діяльністю займається не один рік, а ідея годувати людей виникла спонтанно, її прагнення радо підтримав чоловік і діти. Адже і раніше підгодовувавли людей поблизу свого дому. Втретє роблять це масово.

Допомагати взялися і друзі пані Світлани, та просто незнайомі рівняни і громадські організації.

Серед цих речей обновки знайшов для себе і Олександр. Чоловік немає постійного місця проживання, ночує в обласному центрі з соціальних послуг.

Між тим, Світлана Кириліна має ще ідеї, як полегшити життя малозабезпеченим та соціально незахищеним верствам населення.

Гроші на благодійне харчування жінка не збирає. Однак, буде вдячна за будь яку допомогу продуктами харчування, одноразовим посудом, теплим одягом або робочими руками, що можуть допомогти у приготуванні страв. Враховуючи погодні умови харчувати людей збираються не лише по суботам, вже цієї середи усіх потребуючих чекають в районі пивзаводу о 12 годині.

Читайте також: Хуртовини та ожеледиця: на Рівненщині оголосили штормове попередження