З 8 листопада набирає чинності рішення Кабінету Міністрів України про відсторонення від роботи невакцинованих працівників освіти та державних службовців.

Станом на сьогодні відсоток вакцинованих працівників Рівненської ОДА і районних державних адміністрацій становить 94%. Решта осіб перебувають або на лікарняному або у відпустках. Одного працівника таки відсторонили від роботи. 

У закладах загальної середньої освіти, зазначив на брифінгу заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін, відсторонили від роботи 581 працівника. В цей перелік увійшли як педагоги, так і обслуговуючий персонал. До кінця дня ця цифра може змінитися, наголосив Сергій Подолін, адже деякі територіальні громади ще не прозвітували перед Рівненською ОДА. 

Найбільша кількість відсторонених працівників освіти у Вирівській, Рівненській, Рокитнівській, Володимирецькій та Немовицькій громадах. Не відсторонили жодного працівника у Боремельській територіальній громаді. 

Станом на 8 листопада на канікулах перебувають учні 31 школи, очно навчаються вихованці 217 закладів, дистанційно - учні 5-11 класів у 305 шкіл Рівненської області. 

Читайте також: У Дубенській міській лікарні модернізують приймальне відділення